Coronamaatregelen

Bij Emma 35 zorgen we voor een veilige en verantwoorde behandeling en werkomgeving voor onze klanten én haarstylisten. We nemen alle maatregelen die nodig zijn om Covid-19 het hoofd te bieden. Dat betekent dat je bij ons veilig bent, mits je geen klachten hebt. Dat betekent ook dat er een registratieplicht geldt in onze kapsalon. We noteren je naam, e-mailadres, telefoonnummer en de datum en tijd van je bezoek. De registratieplicht is bedoeld om het bron- en contactonderzoek van de GGD makkelijker te maken.

Bij aankomst in de salon desinfecteer je je handen met handzeep en hydroalcoholische gel. Onze kappers en stylisten dragen (niet-medische) mondkapjes. Hoewel het niet verplicht is, hebben we het liefst dat jij ook een mondkapje draagt. Mondkapje vergeten? Wij hebben er altijd voldoende in huis.

Onze stylisten desinfecteren hun handen doorlopend en wassen hun handen grondig voor en na iedere klant. Na elke knipbeurt worden ook het gereedschap, de werkplek, de kapstoel en wasunit gereinigd. Iedere klant krijgt een schone kapmantel en handdoek.

Tot slot houden we waar mogelijk onderling 1,5 meter afstand. Ook beperken we het aantal klanten in de salon zodat afstand houden mogelijk blijft.

Op het moment kun je uitsluitend met PIN of mobiel betalen.